Even voorstellen!

Even voorstellen? Ik ben Aat Harms, ik ben in 1953 in Amsterdam geboren. Na de middelbare school ging ik biologie studeren aan de VU te Amsterdam.

Met veel plezier heb ik daarna in het voortgezet onderwijs gewerkt. Na mijn onderwijsloopbaan ben ik in contact gekomen met Frans van der Ven, beeldhouwer in Almere. Van hem heb ik veel geleerd.

( Frans van der Ven)

Mede door hem heb ik een passie gekregen voor het maken van beelden van allerlei soorten materiaal. De onderwerpen ontleen ik meestal uit mijn vak, biologie, of gewoon, door naar mensen te kijken. Ik vind het leuk om een inkijkje te bieden in datgene wat ik gemaakt heb.

Als je wilt reageren, ga gerust je gang!

Eén gedachte over “Even voorstellen!”

  1. Dag Aat.Ik kwam je tegen op het web.Wat leuk om te lezen en te zien dat je aan het beeldhouwen bent geslagen! Mooi vak zoals alles wat met kunst en cultuur te maken heeft.Helaas is het in het onderwijs nog niet helemaal duidelijk hoe belangrijk het is om je te uiten binnen het creative proces.
    Hartelijke groet en maak mooie dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *